Приватност корисника

Изјава о приватности
Прикупљање информација
Информације о корисницима се прикупљају само у мери у којој је нужно да би се комуникација путем система voziSe.com успешно обавила. Прикупљају се само информације које сами корисници оставе, као и Ваш ИП.
"Колачићи"
Приликом Ваше прве посете, као и током сваке следеће, voziSe.com на ваш рачунар шаље тзв. колачиће (енг. cookies). То су мали текстуални фајлови смештени у вашем интернет читачу (нпр. Crome, Mozila Firefox и слично). Они садрже само податке којима се идентификујете као јединствени корисник сесије, и користе се искључиво за унапређење рада система voziSe.com. Уколико ваш читач није подешен за прихватање "колачића", можете га подесити да их прихвата одбија или обавештава о слању сваког "колачића".
Дељење информација Лични подаци се никако и ни под којим условима не уступају трећим лицима у било које сврхе, осим што се подаци нужни за повезивање име и е-маил, опционо број телефона, прослеђују заинтресованим корисницима.
Комуникација са корисницима Ваш број телефона или адреса е-поште може бити употребљен ради обавештавања о статусу вашег огласа или изненадном отказивању уколико то буде потребно. Власник система voziSe.com, задржава право да кориснике система voziSe.com повремено путем е-поште обавештава о новим услугама или сервисима.
Промене става о приватности Уколико дође до промене нашег става о приватности, промене ће бити објављене у овом одељку на порталу voziSe.com. Све промене ступају на снагу одмах по објављивању на порталу. Уколико су вам овакве информације битне, редовно проверавајте овау рубрику портала. Коришћењем система voziSe.com по објављивању промена у Ставу о приватности, ви се слажете са свим променама и прихватате их у целости.
Прихватање Става о приватности
Коришћењем система voziSe.com или било ког његовог сервиса ви изражавате своју сагласност са ставовима о приватности израженим и објављеним на сајту voziSe.com у одељцима Став о приватности.
Профил Пријава

Заборавили сте лозинку?