О нама

Портал vozise.com даје могућност проналажења сапутника, било да „тражите или нудите превоз'. Сав посао је да се пријавите на систем, оставите оглас са дестинацијама и датумом путовања и сачекате да вам се јави неко ко је вољан да вам буде сапутник, било да вам је потребан превоз или имате вишка места у возилу.


vozise.com је настао са циљем да споји превознике и путнике, смањи трошкове путовања и да еклошки допринос очувању животне средине.

Да би користили портал, потребно је да извршите регистрацију. При регистрацији можете бирати да ли сте Превозник или Путик.

Превозник након пријаве на систе може да унесе податке о времену поласка и повратка, броју слободних места, планиране трошкове превоза и да ли жели да их сам снесе или подели са сапутницима. Такође може да означи д али жели да превози робу, путнике или и робу и путнике. Фирме из области транспорта роба и путника могу да несу своје понуде.


Путници након регистрације могу да се пријаве за вожњу.

Најочитија је економска исплативост портала, која се огледа у томе да су трошкови горива појединца подијељени између свих путника, што је далеко јефтиније од појединачног путовања као и других видова превоза. Посебно је погодан за студенте који се викендом враћају кући. Оваква врста превоза је далеко флексибилнија од фиксних редова вожњи аутобуса и возова, оставља могућност упознавања људи, а тиме је путовање пријатније. Уколико гледамо глобално, еколошки је прихватљивије и доприноси смањењу гужви.


По питању безбједност путника и потенцијалне неугодности, портал vozimose.com не може да сноси одговорност. Захваљујући погодностима дигиталног доба (информацијама на facebook.com и другим изворима) за постављене огласе могуће је проверити поузданост евентуалног сапутника и врло брзо се пронађи познаници који ће вам дати препоруку.


Овакви портали на западу су изузетно популарни. Ако на овај начин могу да штеде други (међу њима и богата западна Европа) и смањују ауерозагађење затшто то не би могли и ми!?


Смањимо присуство CO2 у ваздуху

Просечна количина CO2 коју емитује један аутомобил је око 150 gr/km, у земљама у развоју је сигурно и виша. Ако један аутомобил годишње пређе 20.000 km, долазимо до, невероватног податка од 3 тоне CO2 по једном једином аутомобилу. Морате признати да оваква количина делује невероватно. Сад замислите колико аутомобила у нашем граду, држави, свету. voziSe.com настоји дати свој допринос смањењу аеорзагађења кроз смањење броја аутомобила који путују у исто време у истом правцу.


‎"Нигде боље и брже не можете упознати човека, његову праву нарав, карактер и ћуд, његову душу, него кад га посматрате док седи за воланом аутомобила и вози. Седећи поред њега један сат, ви ћете без речи и разговора сазнати о њему више него за месец дана сталног дружења"


(Иво Андрић, Знакови поред пута)

Видео садржаји
Профил Пријава

Заборавили сте лозинку?